BENVINGUTS A LA WEB D'ÒPTICA ELISABET
Òptica Elisabet

Optometria i Contactologia

Donar satisfacció a les necessitats visuals dels nostres pacients juntament amb la millora constant del nostre servei d’atenció visual, són les nostres prioritats. Oferim un estudi visual complert i diferenciador que facilita la detecció de possibles anomalies visuals i la seva correcció tant en adults com en nens. T’oferim la millor sol·lució pel teu problema de salut visual ja sigui amb ulleres o lents de contacte.

Tenim dos gabinets optomètrics equipats amb les ultimes tecnologies. Disposem d’un retinògraf d’ultima generació amb el qual podem obtenir imatges de la retina central i mitjançant l’eina virtual opt.retina podem oferir·li un diagnòstic avalat per un metge especialitzat en patologies de la retina.

   

A Federoptics Elisabet formem part de la associació d’OPTretina, associació d’òptics optometristes per la detecció precoç de la patologia retiniana. La Retinografía és una exploració fotogràfica de la retina, un mètode senzill i innocu per descartar les principals malalties de la zona macular (zona central de la retina) que ha demostrat la seva eficàcia per al garbellat i el diagnòstic precoç. Sobretot en la degeneració macular associada a l’edat, la retinopatia diabètica i en altres patologies. Cuidi la seva vista i revisi la seva retina periòdicament!

Disposem d’un aparell, el Topògraf, que ens permet realitzar un seguiment de la seva salut ocular, qualitat òptica, detecció de degeneracions oculars, comparatives de diferents exàmens i simular l’adaptació de lents de contacte, entre d’altres. Aspecte que és de vital importància ja que podrem preveure el comportament de les lents i així compensar tot tipus de problemes visuals: miopia, astigmatisme, hipermetropia, irregularitats oculars postcirugía, queratocon, així com les noves tècniques de Ortoqueratología Avançada. Aquests avenços ens permeten estudiar els seus ulls de manera personalitzada amb controls periòdics (recomanem una revisió visual anual completa) i també poder adaptar lents de contacte a persones que fins fa poc s’havien privat del seu ús.