BENVINGUTS A LA WEB D'ÒPTICA ELISABET
Òptica Elisabet

Filtres CSR

logo

LENTS AMB CERTIFICAT DE SEGURETAT RETINIANA

iPat

QUÈ SÓN LES LENTS CSR?

Les lents CSR són les úniques lents del món que bloquegen la llum nociva absorbint-la perquè no danyi els nostres ulls ni el nostre ambient.

Les lents CSR presenten diferents graus d’absorció de la llum nociva, per la qual cosa s’adapten a les teves necessitats.

Poden utilitzar-les nens i adults, en ambients interiors i exteriors i de forma preventiva o terapèutica.

La majoria de pantalles LED de tabletes, smartphones, ordinadors i TV emeten una major proporció de llum nociva i els seus efectes en els nostres ulls són acumulatius.

No podem evitar utilitzar la tecnologia, però hem de protegir-nos dels seus efectes nocius.

Les lents amb CSR proporcionen dos tipus de protecció enfront de la fototoxicitat de la llum:

  • A curt termini FUNCIONAL, proporcionant immediatament una millora del contrast, menys fatiga visual i una millora de la profunditat espacial. A més de reduir la sensibilitat a l’enlluernament.
  • A llarg termini ESTRUCTURAL perquè absorbeix la llum nociva, redueix el procés neuro-degenratiu en el sistema visual i protegeix la retina de CEGUESA EVITABLE.

QUINES LENTS CSR NECESSITES?

LENTS CSR

Les lents amb CSR de primer nivell amb una funció preventiva i tenen una lleugera tonalitat.

El seu ús de forma continuada a curt termini proporciona més confort, millor contrast i menor fatiga visual; a llarg termini protegeix dels danys ocasionats sobre la retina per la llum.

El CSR està especialment indicat per a situacions amb intensitat lumínica baixa i mitjana en ambients amb llum artificial. Les principals fonts emissores de llum artificiall són: Ordinadors, telèfons mobils. televisors, tablets, llums led, videoconsoles, ….

Recomanat per: Tots els usuaris i per a totes les edats.

gafas_csr1a02-amb-filtre-CSR

LENTS CSR 2a

Les lents amb CSR de segon nivell anomenades CSR 2a, tenen una absorció mitjana i a més una funció preventiva, estan indicades per a la protecció de retines sensibles.

El seu ús de forma continuada està indicat des d’abans que la retina sofreixi els danys causats per l’agressió de la llum fins als estats més avançats de les lesions causades per la mateixa. El seu ús a curt i llarg termini manté els beneficis del CSR de primer nivell.

El CSR 2a està especialment indicat per a situacions amb intensitats de la llum mitjana-alta.

Recomanat per: Tots els usuaris que van a realitzar activitats sota una il·luminació mitjana-alta.

gafas_csr2a04-amb-filtre-CSR-2b

LENTS CSR 2b

Les lents amb CSR de tercer nivell anomenades CSR 2b, tenen una absorció igual al CSR 2a diferenciant-se en l’atenuació de la llum, sent d’un to més fosc. A més d’una funció preventiva, estan indicades per a la protecció de retines sensibles.

El seu ús continuat en exteriors manté tots els avantatges dels anteriors tipus de lents amb CSR.

El CSR 2b, està especialment indicat per a exteriors o ambients d’alta lluminositat.

Recomanat per: Tots els usuaris que van a realitzar activitats sota una il·luminació alta.


gafas_csr2b
03-amb-filtre-CSR-2a